Ако Светлана Гущерова някой ден изостави бизнеса си с пижами, може да се впусне успешно и на съвсем друго поприще - обзавежданета на луксозни къщи. Моделката има афинитет към изящните мебели, който определено е надградила, откакто стана съпруга на Християн Гущеров. В неговото семейство винаги са държали ни първокласен интериор, какъвто несъмнено присъства и в новото жилище на Светлана и Християн.

Неотдавна Гущерова сподели на стори в Инстаграм кадър от семейната спалня, цялата обзавадена с кожени бели мебели. Една от причините да се изнесат от къщата на свекър й Добромир в "Бояна", е била именно тази, че искат да се устроят на ново място, което да обзаведат по нейн вкус, признавала е Светлана в интервюта.

От сторито, на което позира с модел от една от своите колекции, се подразбира, че бившата плеймейтка и риалити звезда има доста високи претенции за мебелите, върху които прекарва времето си в усамотение със съпруга си. Според познавачи в обзавеждането, комплектът от спалня с кожен гръб до тавана, нощни шкафчета и скрин, който напомнял стила на канадска фирма, струва не по-малко от 15-20 хиляди евро.