Новогодишната нощ може да се превърне в едно наистина „премиум" изживяване. Традиционно най-стилните, пищни и помпозни партита на 31 декември се случват в Bedroom Premium Club. Тази година няма да бъде изключение! Ексклузивно от клуба разкриват и детайли около най-бляскавата нощ на 2018 година. Знаменателното парти ще започне още в 22.00 часа на 31 декември. „Изобилие от деликатеси и гурме изкушения" – така накратко може да се опише специалното меню на шеф Влади Ангелов.

В него се отличават хапките от червена риба тон, ананас и уасаби, и такива от патешко магре с крем от моркови и сушени кайсии, още тарталети с мус от сьомга и крема сирене с червен хайвер, и парфе от пилешки дроб. Сладките изкушения по нищо не отстъпват: шоколадови трюфели, равиоли от ананас и мус от бял шоколад и малинови кули. Това обаче е само прелюдия към истинската кулминация на вечерта, а именно богата програма от артисти, танцьори, акробати, аниматори, музиканти и DJ, която сама по себе си е несравнима по пищност и ексцентричност. Над 20 артисти ще застанат на сцената на Bedroom Premium Club, за да ви пренесат в един нереален свят от фантазия и лукс, екстравагантност и оригиналност.

Трима от най-добрите български DJ ще селектират музиката за гостите в новогодишната нощ – Dimo BG, Gorro, Stephan Gee. Прецизен микс от най-емблематичните R&B хитове на 2018-а, хаус и авторски ремикси са само част от изненадите, подготвени за вечерта. Цялостната атмосфера ще бъде допълнена от MC Vera Russo, а изживяването ще бъде спомен за цял живот. Вече може да направите своята резервация за най-луксозния нощен клуб в София. Местата са ограничени, а цените на кувертите зависят от избора на маса и варират между 100 и 150 лева на човек.