След като се върна под светлината на прожекторите това лято след дълго отсъствие, Мис България 2005 Роси Иванова, без да си губи времето, се загаджи с емблематична фигура от родния хайлайф – контрабандиста чаровник Николай Методиев – Пилето.

Ослепителната брюнетка, която спечели дългогодишната си битка с контролиращите субстанции и прави опити да възроди своята кариера на модел, се запознала с бизнесмена покрай близката си приятелка Жени Калканджиева. Ники Пилето веднага започнал да сваля звезди на 28-годишната русенка, като без колебание й обещал работа в хитовото шоу „Х Фактор“, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

Методиев е дружка на малкия брат на продуцента Магърдич Халваджиян – Джуди, с когото дори въртял внос на конфекция в началото на века. Пилето никога не пропускал да изтъкне тези си контакти пред апетитните и жадни за слава старлетки, с които често запълва нощите си.

Закъсалата без ангажименти Роси веднага захапала въдицата на симпатичния хитрец, който е един от най-оборотните ергени в родния хайлайф. Злите езици му приписват връзки с половината известни и никому непознати родни миски, а сред емблематичните му завоевания са смятани Дарина Павлова, телевизионната легенда Гала и самата Диляна Попова. Мис България 2005 пък е баджаначка на красивата актриса покрай кротналата се рок звезда Дичо. Така след като Роси и Пилето се загаджиха, кръгът от връзки на червения килим е затворен.



В годините, след като завоюва короната си, Иванова имаше само една сериозна връзка – с гърка Лукас Бекярис, който дълги години я издържаше щедро, но я изтърва в прегръдките на дрогата. Иначе клюката я пращаше в обятията на Милен Велчев, Гриша Ганчев, а за последно се чу, че е направила и кратко дефиле през кревата на сина на Тодор Батков.

Името на Николай Методиев – Пилето нашумя, след като на 27 декември 2002 г. в рамките на 15 минути избухнаха две бомби – една пред дома му в кв. „Симеоново“ и една пред магазина на приятелката му на бул. „Витоша“ в София.

Срещу бизнесмена от Червен бряг има следствено дело от 1998 г., когато през август той и брат му Ивайло бяха арестувани заради 11 тона контрабандно пилешко месо, задържано в Бургас. Според обвинението двамата внасяли тирове с бутчета от Гърция и Турция. Така братята се сдобиха с прякорите си – Ники Пилето и Иво Малкото пиле.