Най-успешната Мис България Жени Калканджиева замени побойника Стефан Манов- Тачо с две малки бездомни кучета, които осинови, видя Hotnews.bg. Шестата по красота в света бе забъркана в грозен скандал заради съпруга си, който се сби със съсед, направил му забележка за висока музика и изкара ден в ареста.

Преди Великден той бе пуснат под гаранция от пет бона, а Калканджиева трябваше да обяснява в телевизионни интервюта, че не е присъствала на изцепката, защото била със сина си в друг апартамент. В едно от интервютата, брюнетката директно обяви, че двамата с Тачо са разделени в момента, а това не се случва за първи път.

Семейството се събира и разделя доста често, а най-известната им разлъка стана заради аферата на съпруга със Зорница Линдарева. Калканджиева, която е известна с голямото си сърце, направи мил жест в тези трудни дни. Тя и синът й осиновиха две бездомни кучета от приют край София, а от общинския център написаха: „Прекрасен пример! Желаем им здраве и много споделени мигове обич”.

снимка:Булфото