Актьорът Бойко Кръстанов рядко говори за личния си живот. Звездата от сериалите „Стъклен дом", „Под прикритие" и „Съни бийч" от 7 години е обвързан с колежката си Виттория Николова, но не обича демонстрира любовта си. Той е на мнение, че щастието обича тишината и се старае да спазва това правило.

С красивата Виттория се запознават на сцената. И двамата участват в спектакъла „Господин Балкански" в Младежкия театър, но тогава отношенията им са строго професионални. Чак по-късно искрата пламва помежду им и така до ден днешен. По време на морска почивка в обща компания те провеждат по-задълбочени разговори и се опознават. Оттогава се неразделни, живеят заедно и мислят за брак, но не бързат да определят конкретна дата за венчавка. „Някой ден ще се случи, но и така си живеем добре", казва Бойко.



Виттория, също като своя любим, е завършила НАТФИЗ, но досега не е имала някакви по-сериозни роли, които да й донесат популярност. Запознати твърдят, че момичето е талантливо, ала може би късметът досега не е бил на нейна страна. Тя става известна по-скоро като "гаджето на Бойко Кръстанов", а не със собствените си изяви.

За да помогне на половинката си да пробие в киното и телевизията, актьорът я урежда с роля в сериала „Съни бийч". Така блондинката най-сетне се сдобива с реален шанс да се прочуе с нещо друго, освен с връзката си с Бойко. Той настоява продуцентите да предложат роля на неговата любима, макар и малка.

В поредицата Николова играе бившата съпруга на героя на Кръстанов, която е озлобена към него и не му дава да се вижда със сина им. Появява се само в някои епизоди и образът й не е централен. Заради извънредното положение в страната и програмното преструктуриране на Би Ти Ви, забавният сериал бе свален, но по всяка вероятност скоро ще се завърне и двойката отново ще споделя ефир.

Интересна подробност от биографията на Виттория е, че е родена в Италия и затова носи нетипично за нашите ширини име. Често го бъркат с Виктория и редовно се налага да поправя околните, че не е Вики, а Витя, както я наричат близките. Красавицата до 12-годишна живее в Италия. С майка й обитават красива вила на триста години – вила Перего, в близост до езерото Комо. Блондинката казва, че спомените й от това място са едни от най-ценните, които има. Сега й липсват свободата и тишината, царящи там. По думите й всичко на това място е като в Шекспирова пиеса.
В детските си години Николова прекарва много време в парка до къщата сама с въображението си. Казва, че това я направило мечтателка. „Там си потопен в друго време. Италия е най-прекрасното място, където би могло да израсне едно дете. Затова сигурно се превърнах в откачена романтичка. Израснах сред цветя и рози. И животът ми миришеше на борове!", споделя любимата на Бойко.

Tя се завръща в България, защото решава да следва мечтата си и да стане актриса. На 16 години започва актьорски курсове, а по-късно е приета в НАТФИЗ. С Кръстанов се запознава, докато е още студентка, а той вече е популярно лице от различни български сериали. Преди да се залюби с Виттория, актьорът излиза с модела Ива Янкулова. Благодарение на него стройната манекенка също пробива в киното и участва в криминалната драма „Отплата". След раздялата с Бойко опитват да поддържат приятелски отношения, но не се получава и пътищата им се разделят окончателно. Въпреки това запазват добри чувства един към друг.

Макар че от години е сериозен обвързан, Кръстанов се радва на завидно женско внимание. Заради сините му очи и чаровна усмивка мнозина го определят като конкуренция на секссимвола Калин Врачански, пише Уикенд.