Познания един за друг, издръжливост и проява на голям синхрон очакват двойките в „Един за друг“ тази събота и неделя от 20:00 ч. по NOVA. Тази седмица зрителите на NOVA ще станат свидетели на една изключително забавна надпревара с времето. На мъжете ще се наложи да проявят голямо търпение и добри познания за своята половинка и съвместния им живот. Качени в кола, въртяща се на 360 градуса, те ще трябва да дадат правилен отговор на лични въпроси, които ще доведат до правилното решение на уравнение. Кое действие ще се окаже най-сложно под натиска на времето в играта, ще стане ясно тази събота.

В своето изпитание жените поемат командването и ще имат нелеката задача да изградят стратегия и най-точно да насочат мъжете си. Те от своя страна ще трябва да им се доверят напълно, ако искат да спечелят заложената сума. Без да виждат какво правят, мъжете ще демонстрират сила и съобразителност в надпревара с времето. Заредени с хъс за победа, двойките ще разкрият дали притежават необходимия синхрон, за да се справят с поредното препятствие по пътя към победата.

Какво отборно предизвикателство очаква още участниците и как ще се справят с различните игри, не пропускайте да видите тази събота и неделя, 4 и 5 април, в 20.00 по NOVA.

снимки:pr