Да облече хирургическа престилка и да прекрачи прага на операционната – това очаква актрисата Александра Сърчаджиева на снимачната площадка на обичаната медицинска драма „Откраднат живот“. Звездата от „Шивачки“ е вече на терен, а за това, че ще запише името си в актьорския състав на 11-ия сезон на сериала потвърди и режисьорката Яна Титова. Именно жената до Алек Алексиев, който изигра доктор Василев в поредицата, показа кадри зад камерата. От тях става ясно, че в една сцена ще видим едновременно Сърчаджиева, Неда Спасова (сестра Райкова), Милена Живкова (доктор Романова) и Гергана Стоянова (доктор Грънчарова).

Тази комбинация от актриси се стори обаче странна за върлите фенове на „Откраднат живот“. В причина за това се превърна фактът, че бившата водеща на „Игри на волята“ вече имаше роля в лекарския сериал през 2016 г. Точно тя изигра младата версия на доктор Кръстева (Янина Кашева), докато още в първите сцени на дебютния епизод проф. Генадиев размени бебетата. Сърчаджиева впоследствие продължи да се показва на екрана, като бе изследвана и темата за алкохолизма, до който бе довел дълбоко пазената от педиатърката тайна.

Фактът, че сега актрисата ще дели операционна с настоящите герои на „Откраднат живот“, означава, че тя най-вероятно ще изгради нов персонаж. Фенове залагат, че тя ще сложи престилката на новия коремен хирург на болница „Света Анастасия“, след като Василев си тръгна в последния 10-и сезон.

източник:Монитор