58-годишната Деми Мур участва за първи път в рекламна кампания с трите си дъщери от Брус Уилис - 32-годишната Румър, 29-годишната Скаут и 27-годишната Талула. Холивудската звезда и нейните дъщери се появиха в новия каталог за бански костюми на Andie Swim. На снимките Деми, Румър, Скаут и Талула демонстрират бански костюми на марката в разнообразни цветове - бяло, черно, червено, жълто и оранжево.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andie (@andieswim)

Изпълнителният директор на Andie Swim - Мелани Травис каза пред журналисти, че Деми подкрепя марката от самото начало, така че е логична стъпката да й предложи партньорство. "Обсъдихме, че определено трябва да направим нещо заедно. Говорихме за това още през декември 2020 г., когато живяхме в очакване на въвеждането на коронавирусната ваксина. Надявахме се, че ни очаква прекрасно лято, когато отново ще можем да пътуваме и да се движим свободно из САЩ. Смятахме, че това ще бъде идеалният момент за съвместна рекламна кампания," - каза Мелани, цитирана от Woman.bg за работата с холивудската звезда.

Травис поясни, че именно Деми е привлякла дъщерите си да сътрудничат. Основателката на марката остава възхитена от идеята и дава зелена светлина на кампанията: "Andie Swim е марка за различни поколения, така че бях наистина щастлива, когато Деми предложи да участва с дъщерите си. Това идеално отразява концепцията на марката, а в допълнение на всичко това Деми за първи път участва в рекламна кампания с всички момичета."