Плеймейтката Ася Капчикова потвърди, че ще става майка за първи път със снимка от корица на списание в своя инстаграм профил. Бившата на Криско, който вече гушка първото си дете, очаква близнаци, става ясно от публикацията. До днес Ася упорито криеше щастливата новина от суеверие и само малцина сред най-близкото й обкръжение знаеха, че ще става майка. Публикации за очакваното бебе се появиха едва преди няколко седмици.

"Днес е 1 юни - Денят на детето, един много специален ден и много емоционален за мен момент! Момент на откровение, на изключително вълнение, в който разкривам пред Вас творението на моето най-силно вдъхновение - любовта! Да, правилно виждате, имам предвид точно тези две сърчица, които от няколко месеца насам туптят под моето, и които осмислят живота ми по един съвсем нов и толкова чист начин. Чувствам се истински привилигирована, благословена и докосната от Бог... Това е моят момент на щастие, моят рестарт. Душата ми е пълна, животът ми е смислен! Стискайте ми палци. Специално за списание "Кенгуру", което може да намерите от утре на пазара, направихме страхотна фотосесия! В броя ще откриете не само първите ми снимки с бременно коремче, но и всички ексклузивни подробности около щастливата новина! Сигурна съм, че ще ви хареса", написа тя в социалните мрежи.

В профилите си в социалните мрежи до сега Капчикова не публикува никакви снимки в цял ръст, на които да се види, че скоро ще дундурка бебе. Всички кадри, които пускаше, са селфита. Ася изглежда прекрасно като бременна. Плеймейтката отдавна желае да стане майка и сега е на седмото небе от щастие, че мечтата й скоро ще се сбъдне. Тя упорито крие и кой е таткото на бебето, който според запознати е заможен бизнесмен.

Мъжът до бившата на рапъра Криско е с няколко години по-голям от силиконката. Запознали се в обща компания, а Ася за кратко време го оплела в мрежите си. Миналата година двамата заминаха на романтично пътуване на гръцкия остров Миконос, а неотдавна плъзна слух, че дори са се сгодили тайно.

снимка:инстаграм