Толкова е фина, че ако не си наблюдателен, може и да не разбереш, че е бременна.

Папараците на „Всеки ден" обаче успяха да щракнат Диляна Попова, така че бъдещото майчинство да си личи. Красавицата е в петия месец и вече няма как да скрие, че чака дете.

Актрисата и манекенка е преодоляла първоначалните неприятни симптоми на бременността и сега е по-щастлива от всякога. Тя призна официално връзката си с колегата Асен Блатечки, която бе разкрита най-напред от седмичника „Уикенд", а най-чаканото събитие в нейния живот я кара да ходи озарена и да не се притеснява от чуждото мнение.

Факт, за да бъде с Диляна, Асен се раздели с дългогодишната си половинка Катя и още от края на миналата година заживя с новата си любов.

Новината за бременността на манекенката пък гръмна преди месец, но жената на Блатечки, от която той има дъщеря тийнейджър, е първият човек, на когото актьорът сам признава, че очаква дете.



„Ще е момче", съобщи пък самата Диляна, която не може да си намери място от щастие. Все пак тя споделя, че има моменти, в които чувства вина заради раздялата на Асен и Катя, но пък е убедена, че този развой на връзките е достатъчно често срещан, за да се коментира.

„Едно нещо не може да бъде взето насила. Просто се случиха нещата. Приемам това като правилно нещо, което ни се случва. Още не съм се запознала с дъщерята на Асен", обясни Диляна.

Тя все още не се е срещнала с дъщерята на Блатечки, която също се казва Катя, защото актьорът предпочита да се вижда с момичето си насаме, за да приеме по-плавно и спокойно новата ситуация около татко си, пише ''България Днес''.

„Гадеше ми се в началото на бременността и не бях много комуникативна, но нещата се стабилизираха. В момента нямам много ангажименти, така че мога да се посветя на детето. Сега снимките на сериали приключиха и имам свободно време. В момента участвам в реализирането на детска линия летни облекла и това ангажира времето ми", добави тя.

Бебето трябва да се появи на бял свят през септември, а бъдещите родители още не са избрали името на момченцето.