Шефът на Сатиричния театър Калин Сърменов ще стане дядо през лятото. Дъщеря му Дария, която миналата година се венча за дългогодишния си приятел Сашо Илиев, показа бременно коремче в личния си профил в Инстаграм. За да съобщи прекрасната новина, красавицата си публикува снимка от асансьор, вероятно в сградата, където живее. На нея бъдещата майка е с маска на лицето, а на тениската й пише "Винаги гладна, никога нахранена".

Надписът е посветен на бременността й, а снимката събра лайковете на приятелите й, които се надпреварваха да й честитят щастливата промяна и да й казват колко добре изглежда. "Моят живот ще бъде такъв", написа Дария под снимката. Дъщерята на Милото от "Под прикритие" и съпругът й ще станат родители в разгара на лятото, но засега не издават пола на бъдещото си отроче.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daria Srmnv-Ilv (@zvyariya) on

В началото на годината двамата се нанесоха в ново жилище, вероятно по-голямо, и съвсем скоро ще ремонтират и детската стая. Двамата имат имоти и на морето, където се закотвиха в началото на извънредното положение. Дария е шеф на голяма родна агенция за дигитална реклама. Тя е дъщеря на Калин Сърменов от първия му брак и дълги години е живяла с майка си в чужбина.

Двамата със Сашо Илиев, син на икономиста Петкан Илиев, вдигнаха две сватби миналото лято в България, пише Телеграф.