Емануела реши да публикува малко натурални снимки от плажа, но вместо да получи похвали, изпълнителката шашардиса почитателите си с външния си вид. Оказа се, че визията на певицата без грим няма нищо общо с лустросаните й фотоси в социалната мрежа. Изпълнителката с изумрудени очи е на родното Черноморие, където показа, че купонясва в компанията на своя колега и приятел Илиян. Феновете й се уплашиха от огромните сенки и торбички под очите на блондинката.

„Страхотия, като излязла от филм на ужасите е!”, „За първи път виждам толкова големи сенки и торбички под очите. Това не са торбички, а направо сакове, сигурно в тях си е сложила багажа до морето”, пишат в социалните мрежи и иронизират вида на Емануела, който наистина е доста стряскащ, пише в."Уикенд".

Най-вероятно сенките са резултат от нощния живот, който тя води заради работата си. Торбичките на блондито са доста подпухнали и се виждат от километри. Все пак изпълнителката от лекия жанр се осмели да се покаже без макиаж и не стои под жаркото слънце с тонове грим, както част от своите колежки.

„Ако торбичките изглеждат подпухнали, както и клепачите, може би става въпрос за задържане на течности и нарушено функциониране на бъбреците. Това може да е временно, например след консумиране на прекалено солена храна или хронично – поради проблем с бъбреците”, коментираха лекари. В началото на месеца тръгнаха слухове, че изпълнителката е бременна, защото се появи на свое участие с доста голям корем. Пайнерката отрече новината, че чака трето дете, и призна, че смята, че снимките са манипулирани. „Аз в момента съм с най-плоския корем, който съм имала някога” – обясни Емануела пред Hotnews.bg преди седмици.