Скандалната певица Лейди Би винаги може да поднесе голяма изненада за себе си, която да е толкова невероятна, че дори феновете й едва да й повярват.

Наскоро стана ясно, че изпълнителката е имала секс суша от цели 6 години и едва наскоро е променила ситуацията. "Да, вярно е, че шест години изкарах без мъж, но никой не ми вярва", признава брюнетката. И добавя: "Като ме видят по участия как се вихря и им се струва абсолютно нереално да е така", каза пред "Телеграф" Лейди Би, която това лято наистина се вихреше по морските заведения само по лепенки на зърната.



Броени дни след обявяване на извънредното положение в страната, 40-годишната изпълнителка си намерила мъж, с който щедро наваксали пропуснатите секс изживявания. Срещнали се в парка. "Той ме опозна такава, каквато съм в действителност и на него не му пречи моето име и моята работа, а ме разбира. Спечели ме с доброто си сърце и с това, че обръща страшно много внимание на децата, както на сина ми Крис, така и на собственото си дете".

Лейдито е сред любимките на Слави Трифонов, който я е канил не веднъж в шоуто си. Тя разбира се пък му спретна супер шоу по лепенки.

В зората на Playboy България, атрактивната ар енд би певица беше едно от най-надарените и известни момичета красяли корицата му.