Михаела Филева се реши на революционна стъпка и се пусна за първи път гола в инстаграм, видя Hotnews.bg. Снимката предизвика възторг в нейните фенове, които се надпреварваха да я хвалят за смелостта и красотата, която показва. Менторката в „Гласът на България” е много дискретна в личния си живот и рядко открехва вратата към него. Тя дълго кри гаджето си и не говори много за семейството си, затова решението й да се пусне гола предизвика лавина от коментари какво я е накарало да го направи.

Hotnews.bg припомня, че преди дни изпълнителката преди броени дни стана на 29 години и най-сетне напусна дома си в София, от който почти не бе излизала от 13 март. Дали свободата й е дала крила или Филева просто е решила да пофлиртува с феновете, остава загадка. Преди дни тя започна ново предизвикателство в социалните мрежи – сплети се на плитка, разплети косата си и сподели снимка с #AfterBraidsHairChallenge. Самата тя показа как изглежда косата й, след като е била сплетена известно време.

Певицата има доста дълга коса, чийто обем след плитките укротяваше с черна лента. Михаела призова и свои фенове да се включат, като им обеща, че ще сподели техните снимки в сторитата си. А от своя страна, предизвика да споделят снимка как изглеждат, след като са били вързали косите си на плитка, Прея, Дивна и други свои приятели и колеги. 

снимка:инстаграм михаела филева