Тези дни името на Кубрат Пулев се спряга с това на любовницата му Розали Петрова, но никой така и не разбра как изглежда тя и с какво превъзхожда фолк звездата Андреа. Самата певица не се сдържа и показа заместничката си в стори в Инстаграм, което в последствие изтри.

„Когато въртиш схеми и си се замислила“, написа Андреа под снимка на Розали. От снимката става ясно, че Розали не блести с неземна красота, облича се посредствено и даже е невзрачна. Но пък явно достатъчно забележима, щом е успяла да оплете толкова богати мъже в схемите си, коментират светските клюкари.

Както стана ясно, Кобрата и Розали са закупили имот на името на двамата преди време. Въпреки че етажът от къща е на името и на двамата, се предполага, че боксьорът сам е заплатил цялата сума.

Интересното е, че само два месеца по-късно Петрова е започнала да търси нов купувач за имота чрез фирмата си „Родекс Естейт“. Розали искала да направи бартер без знанието на Кобрата, което силно притесни близките му. Те смятат, че любовницата му го е оплела в жестоки схеми с цел имотна измама и се опасяват, че 30-годишната Розали ще се окаже опасна златотърсачка.