Нова интернет сензация е на път да засенчи спорните „постижения“ на Джорджано и Цеци Клизмата. Провокативните постове на Рашко Минчев е трудно да бъдат описани без специализиран консултант в бранша на музиката, сексуалните течения и психологическите аномалии.


Мъжката „Мис тигрова“ се е самопровъзгласил за звезда в музикалния гигант „Пайнер“ в профила си в социалната мрежа и всекидневно залива Фейсбук и YouTube с видеоклипове, пише LifeOnline.bg. Със самочувствието на холивудска звезда той подражава на противоположния пол и се държи като момиче (с грим и дълга коса), докато се опитва да пее върху оригиналите на поп фолк песни на различни изпълнители.


Най-голяма любимка обаче очевидно му е Преслава, след като в профила му се появи пост, в който той твърди, че с добричлийката са „сестри“, тъй като майка му Гергина имала заигравка с таткото на Преслава Кольо и в крайна сметка, Рашко бил плод на любовта им. В друга публикация противоречивия персонаж гръмко съобщава, че ще се снима в турски сериал и ще си партнира с Къванч Татлъту. А за дуета с любовта на живота му Денис Теофиков не сме сигурни, че трябва да ви съобщаваме...

Преди време 26 годишният Рашко. който е родом от старозагорското градче Гурково, избухна със „сърцераздирателно“ разкритие, че от музикалния поп фолк гигант са слепи и глухи за таланта му, защото не го взимат да пее в лейбъла на Митко Пайнера.
Сега обаче явно са се договорили, щом на профила му се кипри телефона за участия на димитровградската компания. Ако случайно посещавате профила му внимавайте с негативните коментари, защото Рашко не толерира хейта.