47-годишен модел, майка на четири деца и баба на десетмесечно внуче, удари в земята по-младите си конкурентки на еротичен конкурс в Австралия. Самотната майка удиви хиляди хора с младежкия си външен вид. Блондинката Джина Стюaрт е една от финалистките на конкурса "Мис Максим 2018". Тя успя да отстрани стотици кандидатки, които са наполовина по-млади от нея. Джина има повече от 40 000 последователи в инстаграм. Младоликата красавица станала баба на 46 години и има 10-месечна внучка.


Стюaрт има две дъщери и двама сина на възраст 4, 23, 25 и 27 години. Тя разказва, че единствената козметична процедура, на която се е подлагала, е била на гърдите и то преди 10 години. "Не използвам ботокс или филъри, защото вярвам в благородното остаряване", казва младата баба. "Няма тайна. Мисля, че всеки човек е красив. Мразя вниманието и не го правя за това. Опитвам се единствено да покажа на жените, че не е нужно да се разкъсват една друга", допълва Джина. 
"Животът е твърде кратък, за да се съдим едни други. Приемете възрастта си и телата си, това не е убило никого", апелира красавицата.