Перхидролена коса, чип нос, бузки, закръглено лице и скромна гръдна обиколка – не е за вярване, но точно така изглежда Николета Лозанова на 17 години. На ученическите си снимки днешната сексбомба е симпатично момиче, но не е тази зашеметяваща нимфа, която днес виждаме по кориците на списанията най-често силно разголена. Уикенд“ припомня фотоси на плеймейтката преди да стане известна и да се подложи на многобройните си корекции. На част от кадрите Лозанова е направо неразпознаваема.

Сякаш гледаме напълно различен човек! Николета винаги е твърдяла, че няма каквито и да било естетически корекции, освен силикона, който е подобряван два пъти. От снимките й обаче ясно се вижда, че лицето й е изцяло дело на пластичната хирургия. Бившата жена на футболиста Валери Божинов доби слава като модел и зайче на „Плейбой”, както и с предизвикателните си фотосесии.

Днес тя има стил, вкус, облича се в най-скъпите дрехи и иска да е бизнесдама със свой бранд козметика. Не винаги обаче Лозанова е изглеждала по перфектния начин, по който изглежда днес. Най-фрапиращото във вида на пловдивчанката от едно време е магистрално русата коса, която никак не ѝ е отивала. Тя придава твърде евтино изражение на сексапилната изкусителка. Не е тайна, че Николета си е правила не една или две операции, за да подобри външния си вид. В което няма нищо лошо, разбира се. Всеки има правото да си прави подобни корекции, стига да има желанието и нужните пари за това.

Повечето фенове на Лозанова са на мнение, че на 32 години тя изглежда значително по-добре, отколкото на 17. От фотосите от миналото се вижда, че и преди да стане особено популярна, Ни Ло е имала слабо и стегнато тяло. Това е може би една от малкото прилики със сегашния й външен вид. Притежава и едно невинно изражение, напълно изпарило се с времето – явно бремето на покварата е тежко…

От снимките се вижда, че устните на настоящата половинка на вратаря Ники Михайлов са напомпани бясно с хиалурон. Според запознати тя има и ринопластика, корекция на скулите, зъбите и брадичката. Припомняме, че брюнетката официално твърди, че има само корекция на бюста и устните си, което със сигурност не е вярно.

снимки: Уикенд

източник:Папарак