Димитър Рачков има нова интимна връзка. Новото момиче на водещия на „Като две капки вода” е знойната блондинка от Хасково Анита Димитрова, позната като участничка в еротичния конкурс „Мис Плеймейт” през 2017 г.

Само преди няколко дни разкрепостената Анита и Рачков са се завърнали от едноседмична почивка на Малдивите. На 5-звездната ваканция шоумена е представил новата си възлюбена на шефовете си – продуцентите братя Магърдич и Джуди Халваджиян. Според близки до Рачков, той вече е приютил в жилището си Анита и крои дългосрочни планове за съвместен живот с нея.

Красивата блондинка удивително наподобява Мария Игнатова, с която Рачков изкара няколко години и с която се раздели след бурен скандал. За разлика от Мария обаче, новата изгора на шоумена е със силиконов бюст и с множество корекции по тялото и лицето. Освен на еротични конкурси, Анита се е изявявала и като манекенка в агенцията със спорна репутация Х моделс, пише в. "Уикенд".

Близки до Рачков разкриват, че той се е запознал с разкрепостената блондинка преди около 3 месеца, по време на снимки за новата песен на братя Аргирови – „Ние”. Във видеото към песента участват плеяда родни знаменитости, сред които Криско, Рафи, Иво Аръков и самия Рачков. В същото видео като статистка се снима и Анита Димитрова.

Рачков и Анита участват във видеото към песента на братя Аргирови "Ние", заснето през октомври 2019 г. Тогава е пламнала и любовта между актьора и манекенката

Присъствали на снимките на видеоклипа разказват, че още тогава между моделката и шоумена прехвърчали интимни искри, които обаче били възприети от останалите като обикновена свалка. „Рачков се скъса да я майтапи, а накрая двамата си размениха телефоните. Очевидно отношенията им са се задълбочили оттогава”, коментират свидетели на първата среща между блондинката и шоумена.