Ива Бека, актуалната изгора на шеф Иван Манчев, е в приятелски кръг на фолкпевицата Анелия. Атрактивната блондинка е била сред гостите на партито, което изпълнителката на "Гъзарка" спретна у дома си за рождения си ден на 1 юли. Както ПИК вече писа, празникът на чалга дивата е уважил и самият Манчев, като по този начин готвачът е официализирал връзката си с мениджърката на фирма за билборд реклами.

Вече не е тайна, че блондинката е майка на Eлина Бека - красавицата, която е гадже на сина на шеф Манчев, Христо.18-годишният младеж завел приятелката си Елина и майка й в ресторанта на татко си „Кактус” в центъра на София. Още щом зърнал Ива, шеф Манчев установил, че е влюбен в нея. „Тя е невероятна жена – красива, умна, с чувство за хумор. Веднага намерихме общ език. На третата срещаустановихме, че ни е приятно да сме заедно”, признава кулинарят. Днес той не крие, че е хлътнал до уши.

В началото експертът в кухнята и мениджърката криели връзката си, но отскоро започнали да се появяват заедно на публични места, пише "Уикенд".