Усмивката отново грее на лицето на Александра Сърчаджиева благодарение на близки приятели като известния сред звездите коафьор Николай Иванов – Нико. Талантливият фризьор бил един от душеприказчиците на Алекс в най-мъчителния период от живота й и се стараел всячески да я разведрява. Освен че бил винаги насреща за приятелски разговори, Нико успял да убеди актрисата, че една рязка промяна във външния й вид ще й помогне да се почувства по-добре, макар и минимално.

Киркоров почете майка си, отрупа гроба й с цветя

Така с неговата намеса Сърчаджиева се навила да смени цвета на косата си от русо на шоколадовокафяво и от няколко седмици била с нова визия. Почитателите й останали приятно изненадани от промяната и Алекс непрекъснато получавала комплименти след представление, писа „Ретро“.

Симона показа бомби, Моника - зърна

В момента тя обикаля страната с постановката на Сатиричния театър „Терапевти“, а отделно от това се е нагърбила и с десетки други ангажименти, най-често свързани с воденето на събития от различен ранг. Именно решението да не се оттегля от сцената и работата й помогнало да потиска мъката по загубата на любимия й Иван Ласкин.