Певицата Поли Генова поднови репетициите за спектакъла по-малко от месец след раждането на синът си Да̀ниел. Поли е в прекрасна форпма и в това ще се убедят всички по време на турнето "Фалшив Герой" - Русе 27 май, София 06 юни, Бургас 08 юли, Варна 19 юли. 

„Фалшив Герой“ е мащабна суперпродукция базирана на най-популярните и обични песни на Тодор Колев, поднесени с нови арaнжименти и изпълнени от Симфоничния оркестър на Държавна опера - Русе с диригент Димитър Косев, балетът на Държавна опера - Русе с хореограф Зорница Петрова, цяла банда прекрасни музиканти, сред които Михаил Йосифов(тромпет), Стоян Янкулов-Стунджи (барабани), Борис Таслев (бас), Ангел Заберски (пиано), Велислав Стоянов(тронбон), Димитър Льолев (саксофон), Александър Логозаров (китара) и Трио „Тринити“ (бек-вокали: Миглена Русева,Божана Спасова, Славина Калканджиева).



Солисти са - Ненчо Балабанов, Поли Генова и Димо от ПИФ, със специалното участие на Хилда Казасян. Тодор Колев е оставил след себе си незабравими песни, образи и реплики в роли и телевизионни предавания, които и до ден днешен носят болезнено актуални, човешки и социални послания. Поставени в контекста на обикновени житейски ситуации и теми, тези послания дават усещането за безсмъртие, което ни накара да се разсмеем през сълзи и да потърсим в себе си онзи „Фалшив герой”. Топ Артист стартира едно седмична акция “Промоция за Емоция” която стартира веднага след серията празници и всички цени с 30% по-ниски за спектакъла Фалшив герой в София на 06 юни в Зала 1 на НДК. Само в дните от 7 до 15 май ВСИЧКИ билети за спектакъла
“Фалшив Герой” на 06 юни в НДК са с 30% по-ниски от номиналните цени!!!