Неповторимият Чочо Попйорданов не е между нас вече 7 г., но истината е, че той никога няма да бъде забравен и ще живее вечно не само в сърцата на почитателите си, но и в тези на най-близките си приятели. Един от тях е култовият водещ Ники Кънчев, който не пропусна да отбележи една много специална дата за актьора - 11 юни. На този ден Чочо щеше да навърши 56 г., ала съдбата не му бе отредила повече от 49.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Niki Kunchev (@kunchevniki) on

Той си отиде без време, но важното е, че след себе си остави безброй уникално изиграни роли и дъщеря, която несъмнено е наследила чара на татко си. Ники Кънчев реши да отбележи рождената дата на Попйорданов не просто със снимка и послание в Инстаграм, а с кадър, на който е прегърнал дъщерята на покойния си приятел. С публикацията си водещият напомня на последователите си за Чочо Попйорданов и ги призова да "изпият по едно за него".

Припомняме ви, че актьорът намери смъртта си по изключително нелеп начин при падане от 2 м височина на боянските гробища. Случаят се разигра на 5-и май, 2013 г., навръх Великден, когато Чочо решава да посети гроба на майка си. Той издъхва няколко часа след фаталния инцидент.

източник и снимки:woman.bg