Емануела и Доротея Толеви готвят в седмицата на близнаците в "Черешката на тортата". Бившите баскетболистки шашнаха зрителите с кулинарните си умения и успяха да нахранят цели 10 човека. Съпругата на продуцента Андреай Арнаудов и близначката й признаха, че са готвили цяла нощ, за да могат да се справят перфектно със задачата и да спечелят шоуто. "Ние сме спортистки, обичаме да има съревнование и да печелим", признаха брюнетките.

Социалните мрежи преливат от похвали за Емануела и Доротея, като много от зрителите на шоуто търсят рецептата за торта "Гараш", която поднесоха двете момичета. Lupa.bg намери рецептата на сестрите за легендарния сладкиш. Менюто им включваше още - амюз буш с пъдпъдъчи яйца и аспержи, салата от спанак, кестени, смокини и гъби.

Пастет от черен свински дроб за студено предястие, а топлото бе - супа с морски дарове. Основното ястие бе особуко от телешки джолан, а десертът освен торта "Гараш" включваше и домашна нуга с крокан, орехи и зелени смокини.