Ива Русинова се превърна в сензация при раздаването на дипломите за висше образование от Национална спортна академия „Васил Левски“ днес в София. Въпреки че три от нашите най-красиви гимнастички - Ренета Камберова, Михаела Маевска и Цветелина Найденова получиха свидетелствата си за завършено образование, всички погледи бяха вперени в Ива, която е състезателка по дрифт. Тя дойде в НСА, за да види как гаджето й Ангел Караньотов ще получи дипломата си. В залата бяха и гордите му родители-Аня Пенчева и Ивайло Караньотов, син на голямата актриса Славка Славова.


Ива и Ангел, който също е автомобилен състезател, са заедно от повече от две години. Свърза ги не само страстта към високите скорости, но и увлечението по здравословното хранене. След като Ангел се дипломира, повечето му приятели очакват той да предложи брак на приятелката си и така тя да стане снаха на Аня Пенчева. Ива е известна като Кралицата на дрифта, а двамата се запознават именно покрай моторните спортове, на които са страстни привърженици.
Русинова отдавна е доказала уменията си зад волана, а заедно с Караньотов засне екшън видео клипа, наречен Drift and Dance. В кадрите Ива за малко да прегази Ангел, който язди мотоциклет на снега пред Субарото й. Преди да срещне сина на Пенчева, Ива Русинова имаше връзка с автомобилния състезател Калин Бенчев. Младият плейбой пък зад гърба си има връзки с гимнастичките Стела Георгиева и Вили Стоянова.