Едва ли има човек, който да не знае, че Ким Кардашиян и Кание Уест очакват трето дете от сурогатна майка.

В медийното пространство се появиха всякакви слухове за това коя е жената, която носи звездното бебе в утробата си. Някои дори предполагаха, че това е сестрата на Ким, Кайли Дженър. Но вчера мистерията бе разкрита. Сурогатната майка на третото дете на семейство Уест е неизвестна дама. Тя бе заснета вчера по спортно облекло и чехли.

Очаква се третото дете на Ким и Кание да се роди около Коледа и да е момиче, а миналата седмица Кардашиян организира традиционния за САЩ "бейби шауър". С този обичай бъдещата майка кани гости (жени) в дома си, които да й дадат полезни съвети за това, което я очаква след раждането и правят подаръци за бъдещото новородено. Любопитен факт е, че Ким не е поканила сурогатната майка на събитието. Ето защо:

"Представих сурогатната майка на семейството си малко по-рано същия ден, но не я поканих на самия бейби шауър. Честно казано, исках да присъства на събитието, но все още ми е трудно да обясня на децата си коя е тя и защо носи нашето бебе. Обичам я. Тя е толкова мила и връзката ми с нея е наистина силна. Тази жена е най-подходящият човек, който да износи бебето ми вместо мен, но исках на това събитие да не е върху нея, а върху бебето".

Текст: Woman.bg