Георги Милчев-Годжи за първи път показа дъщеря си, която се роди през 2017 година. Малката Цвета, която носи името на майката на музиканта, е одрала кожата на прочутия си татко и ако не беше с дълга коса щеше да е пълно негово копие, па макар и по-младо. 51-годишният татко показа в интерент клип, на който малката пее песен, посветена на България, а всички, които я чуха са категорични, че тя има прекрасен глас и изпълнява музиката много вярно.

„Малка сладка, красива, музикална Цвета! Наследила си всичко от тати, но и от мама! Бъди здрава , обичана и с прекрасно детство! Поздрави на семейството, а на тати специални, от неговата някогашна учителка по музика във Враца от 5 до 7 клас”, коментира бившата педагожка на Милчев Юлия Игнатова. Цвета всъщност е третото дете на Годжи. Басистът на „Ку-ку бенд” ревниво пази личния си живот и дори раждането й бе изненада за доста хора. Малко се знае и за майката Надежда, която също упорито се крие от медиите. Годжи и Надежда сами се грижат за детето и не търсят помощ от никого.

"Минаха години" припомня, че Годжи има двама сина от бившата си съпруга Даниела. Волен и Цветомил също не се интересували особено от сестричката си и не симпатизирали на Надежда. Те смятали, че 20 години по-младата годеница на татко им се интересувала само от парите му. Близки на басиста, които познават добре Надежда, обаче са на друго мнение. „Надето много обича Годжи, личи си от километри. В нея няма злоба и задни мисли, изключително мило момиче“, разказват приятели на Милчев.

Припомняме, че Надежда Дончевa роди на 16 декември 2017 година, а две години по-късно хлапето бе кръстено в християнската вяра в родната си Враца. Двете с майката, която има два магазина, живеят в областния град, а таткото използва всяка свободна минута, за да е с тях. Годжи седи далеч от политическите амбиции на шефа си Слави ТриФонов, подобно на сценариста Иво Сиромахов. Той продължава да свири по телевизията на Слави, както и да участва с „Ку-ку бенд” по дискотеки. През април тази година се появи за първи път в ефира на Нова телевизия от десетилетия, за да партнира на Рафи Богосян в изпълнението на песента „Жива рана”. Арменецът трябваше да имитира Слави Трифонов в предаването „Като две капки вода”, а Годжи не можа да сдържи смеха си на сцената, като го видя облечен като шефа си.