Лили Иванова не остана назад в модата сред родните звезди да показват снимки от старите ленти. Примата на българската естрада открехна завесата на тайнственото си минало и показа няколко фотоса от ученическите си години.

Годината е 1956. Изпълнителката е на 18 години в компанията на съученичките си от техникума за медицински сестри и акушерки във Варна, пише „Галерия“. Лили е доста по-различна от днес – с поне 10-ина килограма по-пълна, с тъмна коса, прибрана на опашка и черно палто. В сравнение с днешната си екстравагантна визия, навремето Иванова е била доста по-обрана в стила си,пише Галерия.

След завършването си Лили е разпределена в психиатрична клиника в Бяла, но благодарение на връзките на баща си е изместена в болница в Кубрат. Там примата работи едва няколко години, след което се отдава на музикалния си талант. Лили сподели и още една любопитна снимка от миналото си. Този път годината е 1978, а певицата вече е известна. Тя позира с модерния си заешки кожух до 10-ина курсанти от Военноморското училище във Варна.