Славея Сиракова и новородената ѝ дъщеря Емили вече са си у дома. Двете са били изписани от болницата на 15-и март, а тази дата съвсем не е избрана случайно. Радостната новина беше съобщена лично от развълнуваната майка във Фейсбук. От публикацията стана ясно, че щастливата баба на момиченцето, Илиана Раева, е побързала да я посети и да ѝ направи специален подарък, с който да я приветства с добре дошла на бял свят.

Славея изтъкна, че тя и дъщеря ѝ са се прибрали у дома точно на рождения ден на майка ѝ. Ето с какви думи тя благодари на Илиана и я поздрави за празника: Честит Рожден Ден мила бабо. Искам да ти кажа колко те обичам и колко много се радвам, че вече съм при вас. Изпращам ти много целувки и скоро пак да дойдеш да ме видиш, защото виж каква хубава дата си избрах мама и тати да си ме приберат. P. S. Много ти благодаря за рокличката. Всички много ми се радваха, като ме видяха.

Илиана от своя страна не пропусна да се похвали с очарователното си внуче в социалната мрежа. Тя публикува същите две снимки на малката принцеса в бялата дантелена рокля, която ѝ е подарила.

източник:woman.bg