Актьорът Калин Врачански призна в телевизионно интервю, че е успял да преживее самоизолацията заради гаджето си Александра Стоянова. Русата художничка е до звездата от „Господин Х и морето” от две години, след като се запознали покрай Диляна Попова. Тя водела сина си Борил на занимания по рисуване, за част от които се грижела Алекс. Врачански веднага я харесал, а днес признава, че само заради нея успял да пребори депресията от затварянето у дома.

„Аз съм много активен и жизнен човек”, обясни Врачански в „Преди обед”. За да покаже любовта си, актьорът дори написал песен за рождения ден на изгората си. „Обадих се на един приятел сценарист, който написа текста, но оставаха едва два дни. Приятел музикант обаче успя да се справи с кратките срокове и после аз я записах. Стана летен хит"похвали се влюбеният актьор.

Във времето на изолация Врачански се отдава на много тренировки, готвене и кино. Признава, че половинката му готви отлично, а неин специалитет са сладките и солени мъфини. На фона на все по-големият брой знаменитости, които подстригват сами себе си или своите близки, актьорът се пошегува, че Александра категорично е отказала той да се погрижи за външния й вид, след като видяла как е подстригал кучето им. Направих го на етажи, едно време бе модерно, призна той.

снимки:Булфото