Канадската певица Граймс, която наскоро роди от Илон Мъск, публикува своя гола снимка от банята. На фотоса тя е в компанията на модела Лив Боери. Снимката се появи в профила ѝ в Инстаграм. На нея Граймс е полугола с нарисувано тяло. Приятелката ѝ Боери е изцяло гола. Коментар към снимката гласи, че Граймс е в ролята на киборг попзвезда и се надява да зарадва по този начин почитателите на играта Cyberpunk 2077, която скоро излиза на пазара.

Ексцентричната блондинка уточнява, че бодиартът е нейно дело. Преди да стане майка, Граймс стъписа фен, с отговор на въпроса му дали би разкрила пола на бебето, което роди на Мъск. Тогава ексцентричната изпълнителка отговори: „Не искам да издавам пола на бебето, тъй като смятам, че неговата неприкосновеност, както и неприкосновеността на всяка личност, трябва да бъде защитена. Освен това не искам аз да определям кой какъв е полово, особено когато става въпрос за хора, които не се чувстват от пола, с който са родени.“

Седмици след като двамата с Илон изумиха света с избора си за име на детето си - X Æ A-12, Граймс пък “хвърли бомба“ с новината, че продава душата си. Или поне частица от нея.