Емоционален момент в Биг Брадър преживя синът на актьора Иван Иванов. Рапърът Wosh MC се разплака, когато проговори за любовния си живот и своята приятелка, от която рядко чувал признанието:”Обичам те”. Повод за откровеността му стана опитът на Големия брат да го забърка във връзка с Джулиана Гани. Рапърът призна, че харесва силиконката, но между тях няма как да се случи каквото й да е, защото и двама са обвързани. Затова Hotnews.bg реши да ви покаже гаджето на музиканта.

Това е Мария Коцева-Мума-студентка по педагогика в софийския университет и внучка на актьора Борис Луканов. Двамата имат повече от десетилетие разлика.


Гаджето на Гани също скочи срещу желанието на големия брат да забърка любимата му в романтична връзка с друг. „Добре, че е Уош МС, че жената вече 2 седмици не беше целувана и се притесних да не и липсва нещо. П.С. Брадъра се изложи много като опитва всячески да ни направи интрига, но шанса му е нулев! Аз си познавам половинката и още 20 такива сценария да направи единствено ще я разплаква, друго няма да постигне”, написа Илиян в социалните мрежи.