След ареста на Жени Калканджиева преди дни за дребно хулиганство, изникна въпроса: Какви купони прави Шестата по-красота в света, че толкова дразни съседите си. HotNews се натъкна на видео, което пресъздава една такава вечер у дома на миската в Бояна. От клипчето става ясно, че тя не просто "слуша Павароти", а буквално изнася концерти под формата на реч, като за целта дори ползва микрофон за по-добър звук и гласност.

В личния профил на Калканджиева в Инстаграм има точно такова видео, което е по повод рожден ден на нейна приятелка. Облечена в камуфлажен аутфит и в преповдигнато настроение, шефката на модна агенция "Визаж" призовава като генерал: "Моля, всички да се приберат по къщити си... Всички да бъдат на два метра разстояние... С изключение на Весела Чернева, която днес има рожден ден", призовава по микрофона Калкана, а в този момент на видеото към нея залита и пияният Тачо, който миската като истински генерал пропъжда: "Изчезвайте, изчезвайте!" В следващите секунди, тя демонстрира предпазните мерки срещу коронавируса, като размахва бутилки с алкохол. "Водка задължително, може и ракийка... А това тук е доматен сок, наздраве!", обявява купонджийката.

Ето и самото видео:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Жени Калканджиева (@kalkandjievaevgenia) on

В друго видео Мис България казва "Не на коронавирус депресията", като е заснето не само с участието на Тачо, но и с 10-годишният й син Георги. От клипчето става ясно, че е заснето в късните часове, а музиката кънти на макс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Жени Калканджиева (@kalkandjievaevgenia) on