Днес, 23.11. 2015 г се проведе Общо събрание на акционерите на ПФК Левски София. Точка от Дневния ред на срещата беше и обявяването имената на членовете на Управителния съвет, част от който бяха поканени да станат телевизионните водещи и продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Присъединяването към екипа на любимия син клуб е сбъдната мечта за собствениците на продуцентската компания "Междинна станция", които освен че са трето поколение наследствени левскари, по проучване на Галъп са и сред петте най-разпознаваеми популярни привърженици на отбора, пише ''Всеки ден''.



В ПФК Левски София Иван и Андрей ще отговарят за маркетинговата, медийната и пр политиката, като вече представиха подробно разработена програма за 12 месеца. Тя включва както създаването интернет телевизионен канал "Левски", интерактивна уеб страница, Фейсбук проект, мърчъндайзинг и реклама, така и етичен кодекс за играчите и служителите на клуба, комуникационна програма с образователна функция /насочена към децата и тийнейджърите/ и със социална функция /насочена към ветераните и привържениците пенсионери/.