Откакто Дани и Алекс сключиха брак под покрива на къщата на Биг Брадър, зрителите само се питат дали ще издържи връзката им или ще повторят грешките от миналото. Изневерите от страна и на двамата бяха ябълката на раздора.

Оказа се, че Алекс е изневерявала на Дани заради родителите си. Те така и не одобрили връзката ѝ с него, защото го считали за много незрял и неспособен да стане глава на семейство.

Александра зависи много от мнението на майка си и баща си. Това си пролича и по време на "ВИП Брадър", където тя не спря да плаче, защото родителите ѝ са против сватбата им. Именно заради това близо 2 години тя паралелно търсела друг мъж, който да се окаже по-подходящ за нея. В същото време обаче останала и с Даниел Петканов, защото наистина го обичала, пише kliuki.bg

Лутайки се в търсене на мъж, когото майка ѝ и баща ѝ ще харесат, тя навъртяла близо 10 бройки. Алекс почти си го призна в Къщата, когато каза, че не му е изневерила 10 пъти, но се замисли сериозно, което говори, че бройката е близка.

В крайна сметка обаче не можеш да се бориш срещу любовта. Дани и Алекс отново се събраха и дори се ожениха. Откакто са женени, отношението на нейните родители към Лудия репортер е доста по-позитивно. Те вече са благословили брака им, което много е зарадвало манекенката.

Журналистът обаче също доста допринася за тази промяна. Той иска да избяга от образа на Лудия репортер и да бъде възприеман по-сериозно, както писахме по-рано през седмицата. Затова вече смята да се държи по-зряло.