Панелистката на Гала - Андреа Банда Банда няколко дни отсъства от работното си място, а никой от екипа на "На кафе" не назовава причината. Липсата й разбира се породи съмнения, че бърбораната е под карантина.

В действителност това е причината, става ясно от публикациите на инфлуенсърката в последно време. Днес тя го заяви и в прав текст, но след това бързо изтри поста си, който гласеше, че не искат да вземат родителите й в болница с тежък Covid, но затова пък можела да отиде на ресторант.

Думите й определено предизвикаха реакция от страна на приятели и последователи. "Странно е, че дори и хора с пари и връзки са в такава ситуация", коментираха случая.

Преди ден Бандата написа, че е в сатурнова дупка и затова нямало как да празнува рождения си ден. "Имам в понеделник рожден ден и от сега знам, че ще е супер тъп ден", заключава тя.

Вчера Андреа излъчи рубриката си в "На кафе" от вкъщи, а качеството на образа й беше отвратително. Не се знае каква камера използва, но картината беше размазана и екранът непрекъснато "трепереше". Очевидно богаташката щерка много обича да се оплаква, защото яхна метлата по повод рекламно видео, което не успяла да направи, заради "нещо непредвидено се случи вкъщи и имаме малка ситуация", коментира тя в пост.