Близнаците, които Ева Веселинова ще роди след няколко месеца, са плод на връзката на красавицата с доста по-възрастен от нея грък, пише сензационно „Уикенд”. Оказа се, че едрогърдата хубавица поддържа интимни отношения с елина от няколко години, разкриха нейни приятели. Питанката кой е бащата намери решението си - таткото е заможен грък, с когото златокоската има интимна връзка от години, но временно се бе разделила с него.

Източникът на „Уикенд” уточни, че последния си рожден ден - 29 август, когато Ева чукна 36 години, тв водещата отпразнувала на остров Корфу именно в компанията на богатия баща на децата си. След това тандемът опрашил за друга островна ваканция - този път на Санторини, където живеят родителите на бившата коментаторка в предаването на Гала „На кафе”.

Мълвата носи, че анонимният за публиката баровец преди време купил просторен апартамент на изгората си в елитен столичен квартал. Не е ясно дали той е семеен – според някои от години е разведен и дори е щастлив дядо на внучета. Вероятно заради смущаваща възрастова разлика, Ева предпочита да не го показва в обществото.