Брюнетката, която се скара жестоко със "Спайс Гърлс", всъщност не е виновната страна в този конфликт. Оказва се, че Виктория Бекъм просто е станала жертва на разюздената си колежка от групата Мел Би. На острова твърдят, че чернокожата певица е преспала с Дейвид Бекъм преди време и това запалило враждата й с Вики.

"Общ мъж разделя Виктория от Мел Би", гласи едно от заглавията във Великобритания.

Точно изневярата на бившия футболист коствала и мястото на Виктория Бекъм в турнето на "Спайс Гърлс", което се готви за 20-годишнината на момичешката група. Вики отказвала категорично да застане до жената, която я обезчестила преди години.



Говори се дори, че не Гери е била причината за разпадането на бандата, а точно конфликта между Мел Би и Виктория. Дълги години се считаше, че напускането на червенокосата хубавица е белязало края на "Спайс Гърлс", но всъщност групата издаде песни и след това. Крахът дошъл чак след като Вики узнала какви ги е свършил мъжът й с нейната колежка и дори по онова време приятелка.



Слуховете отдавна злепоставят доста Мел Би. Чернокожата хубавица често е обвиняване в разбиване на семейства и в доста разюздено любовно поведение, пише zajenata.bg. Все пак да не забравяме, че детето на певицата е именно от една такава връзка, когато Еди Мърфи реши да си легне с нея само за разнообразие, а се оказа, че е станал отново баща.

Виктория Бекъм не напусна Дейвид при нито една от изневерите му, въпреки че те наистина са били твърде много, твърдят зад Океана. Легендата на "Манчестър Юнайтед" се ожени сравнително рано и му се родиха много деца, но това не го спря да продължи да си ляга с най-различни жени.

Сн.: Getty Images/Guliver