Упоритите слухове отвъд Океана носят, че топмоделът Жизел Бюндхен и съпругът й – футболната звезда Том Брейди, са пред развод.

Според приятели на двойката отношенията им от доста време били изключително влошени и скандалите помежду им били ежедневие. Въпреки това съпрузите все още се опитвали да се представят пред хората и медиите като щастливо и стабилно семейство.

Това обаче няма да е за дълго, тъй като при един евентуален развод, битката за богатството им ще бъде доста сериозна. Причината - те са подписали предбрачно споразумение, според което при раздяла имуществото и парите им се разделят по равно. А то съвсем не е малко - 460 милиона долара.

Американските медии разкриха още, че един от последните скандали на двойката бил заради... бившата бавачка на децата на Бен Афлек. Едва ли има някой, който да не е научил, че изневяра с красивата Кристин е причината Бен да се раздели със съпругата си Дженифър Гарнър, пише bliasak.bg.

Макар че актьорът отрича каквато и да било връзка с момичето, е факт, че само преди месец двамата са летели с частен самолет до Лас Вегас, а заедно с тях е бил и Том Брейди. През това време Дженифър се е грижила за децата. Според една информация и Жизел е била на борда, но досега това не е потвърдено.