Ева Лонгория сподели, че не е бременна, а просто подута след преяждане със сирене и палачинки, видя Cosmopolitan.

Изявлението ѝ беше направено в отговор на спекулациите в интернет, които се появиха, след като бе публикувана нейна снимка с леко подуто коремче. Тогава жълтите медии и интернет потребителите разпространиха слуха, че актрисата е на път да увеличи семейството си още един член.

„Видях свои снимки на лодка, на които съм много дебела. Така че това е новината на деня - не съм бременна, а просто преяла с много сирене, вино и палачинки“, пошегува се звездата в социалната мрежа и изтъкна, че се е наложило да обяснява създалата се ситуация, след като приятелите и семейството ѝ са започнали да ѝ се обаждат и да я питат за бременността ѝ.



Това обаче не пречи на 42-годишната актриса все още да мечтае за свое бебе. Миналата година тя сподели, че бракът й с Хосе Бастон я е накарал да пожелае да стане майка.

„Ние със съпруга ми уважаваме мечтите и желанията си, поставяме си общи цели и ги постигаме. Никога по-рано не съм изпитвала такова единство в отношенията си с някого, докато не срещнах Хосе“, каза тогава Ева, цитирана от бгнес.