Тенисът не е като другите спортове в олимпийското семейство и медалите от игрите очевидно нямат за героите на корта същото значение, което за атлетите или плувците например.

След като шампионът от Лондон 2012 при мъжете Анди Мъри окачи двете си отличия на вратовете на кучетата си, дойде ред на златната медалистка при жените Серина Уилямс да даде "под наем" ценния предмет.

С медала на американката се похвали актрисата от "Отчаяни съпруги" Ева Лонгория, която е близка приятелка на Серина. Бившата съпруга на звездата от НБА Тони Паркър се снима с предмета, но след това го върна на притежателката.

Самата Серина пък загря за предстоящия US Open с още блясък - тя гостува за трети път във вечерното шоу на Дейвид Летърман, облечена в стилна червена рокля на Виктория Бекъм и с 20-сантиметрови токчета, обсипани с кристали Сваровски на цена 4000 долара.

"Писна ми от тенис в последно време. Искам да пея караоке. Не съм пяла от януари или февруари, а по принцип го правя всеки ден. Сега има много песни, които искам да изпълня, но най-вече съм на вълна Адел. Само че нямам нейния глас, моят е ужасен" - призна бившата номер едно в света.