Ева Лонгория (42) изглежда е твърдо решена да затвори устата на всички зложелатели, които я набедиха за бременна, научи Tialoto.

Актрисата се стегна и за по-малко от два месеца върна перфектните си форми, след като понесе критика и куп спекулации за тялото си.

Слуховете, че "отчаяната съпруга" очаква бебе започнаха още през април, когато тя се появи с прилепнала бледорозова рокля, под която си личеше, че е наляла извивките и корема си.

Ева бе принудена да отрече спекулациите за бременност в Инстаграм като заяви, че въпросния ден е била хапнала повечко.

По време на фестивала в Кан обаче, медиите отново се усъмниха, че тя ще става майка, тъй като коремът ѝ отново бе по-голям от обикновено, макар и прикрит под ефектна бляскава рокля.

„Всички твърдят, че съм бременна, но не съм. Просто имам непоносимост към лактоза“, заяви тогава брюнетката.

Изглежда на нея ѝ е писнало да обяснява фигурата си и през последните седмици Лонгория е наблегнала на здравословното хранене и тренировки, макар че второто не ѝ е никак по сърце.

„Не обичам да тренирам. Всеки път се моля треньорът ми да не се появи“, призна преди време хубавицата.

И все пак Ева видимо е наблегнала на спорта, тъй като снимки от последните дни от снимачната площадка на лентата „Overboard“ показват, че тя е влязла във форма и вече никой няма да се обърка да я помисли за бременна.