Актрисата направи своята първа публична изява след шестмесечно прекъсване за откриването на бутик, където дебютира нейната модна колекция, видя Cosmopolitan.

Мендес изглеждаше блестящо в своята макси рокля в тюркоазено на Alonza, която струва 80 долара – скромна сума за облекло на холивудска звезда. Но върху Ева всичко изглежда прекрасно и излято като по поръчка!



Ева роди втората си дъщеря от съпруга си Райън Гослинг преди по-малко от година и призна пред репортерите на събитието, че ѝ е било трудно да се върне обратно във форма.



„Все пак, не е толкова трудно, колкото си мислех, че ще бъде, защото аз вечно тичам покрай децата. Не сядам никога – в движение съм по цял ден“, каза тя.

Тя призна още, че е спряла да яде бързи закуски, след раждането на 11-месечната Амада.

„Вече не държа вкъщи лоша храна, защото се опитвам да поставя добър пример. Няма как да си хапна понички“, сподели Мендес.

Относно представянето на собствена модна колекция, актрисата обясни, че очаква тя да се продава в още магазини в областите около Маями, тъй като това е нейното родно място и винаги го е обичала.