Чувствената красота на 36-годишната Ева Мендес привлича към нея вниманието на милиони почитатели. Както и това на модните марки. От известно време името на Ева се свързва с новия парфюм Angel на Thierry Mugler.

Според медиите Ева е подписала договор с марката за рекламно лице, заменяйки актрисата Наоми Уотс, която беше муза на Мюглер последните няколко години, пише "Монитор".

Своя избор дизайнерът обосновава с това, че е решил да промени идеята на рекламната кампания. Според представител на компанията: "Ефирната красота на Наоми е отражение на ангелския аспект на аромата, но този път Тиери иска да придаде на аромата страст, взрив от емоции и чувственост, а Ева е подходяща както никой друг."

Американските медии пишат и за друга новост около актрисата. Според тях именно тя ще участва в римейка на хита с Арнолд Шварценегер "Зов за завръщане".

Филмът вероятно ще се появи на големия екран в близките две години. До момента участието си в него са потвърдили Колин Фарел, който ще изиграе главната роля, и редица други знаменитости. Въпреки че първият филм разказваше за строителя Дъглас, който смяташе, че е таен агент, римейкът ще има напълно различна история. Лентата ще бъде режисирана от Лен Уайзмън и отчасти ще бъде базирана на книгата на Филип Дик "We Can Remember It for You Wholesale".