Певиците Ева Найденова от "Тоника" и скандалната Лейди Би са в преговори с продуцентите на "ВИП Брадър" за предстоящия му сезон, научи HotNews. Двете дами участваха преди седмица в кулинарното риалити "Черешката на тортата", с което напомниха за себе си и не случайно са извикани на срещи. Въпреки, че изпълнителките са от различни поколения, си допаднаха много - видяха зрителите в готварското шоу, а сега обсъждат варианта да влязат и в най-популярната Къща у нас.

30 бона е офертата към Ева Найденова предложена й от продуцентите, за да участва в новия сезон на риалити формата. С 10 000 по-малко пък са оферирали Лейди Би.

Досега Ева отклонявала всички покани да участва в шоуто, тъй като го намирала за абсурдно. Имаше слухове, че от естрадния бранш оферти са отправени към Васил Найденов и Георги Христов, но в последствие и двамата отрекоха да са сключвали договор с шоуто.

Засега една от сигурните участнички в Къщата на "ВИП Брадър" е Нора Недкова. Плеймейтката сама се хвалела, че ще бъде в продукцията през септември. Скандалджийката искала да чисти имиджа си и подписала договор за скроман хонорар, но с обещанието да не влиза в Къщата опонента й от "Черешката" Валентин Кулагин. Гримьорът бил кошмарът на Недкова, след като я изкара извън релси и буквално стана за смях в шоусредите. Тези дни се появи запис в който Нора буквално изпада в нервна криза в разговор със стилиста. "Вдигаш ми бръчките!", нервно крещи блондито. Чуйте избухването й във видеото: