Любимката на тийнейджърите Ева Пармакова ще носи чифт кецове в абитуриентската нощ, за да си спести дискомфорта от танцовия маратон с токчета, научи hotnews.bg. Певицата завършва гимназия през май и вече е избрала елегантна рокля в пастелна гама. „С класа ми сме го измислили още при старта на учебната година, ще празнуваме в София в една страхотна резиденция. Приятелят ми ще се жертва да сложи костюм и вратовръзка заради мен. Това си е края на една ера, няма как, ще трябва да се отбележи шумно!“, казва изпълнителката на „Вирджиния рекърдс“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Parmakova (@adore_eva) on

Отличничката от X Factor планира да продължи образованието си в Лондон, където ще кандидатства музикален бизнес. Независимо от това къде ще е студент Ева ще продължава за работи активно и да записва нов материал. 18-годишната певица няма право на пауза след хита й Lipstick, който създадоха с румънеца Моноар, а актуалното й парче Runnin’ бетонира позициите й на върха на класациите. То е колаборация с турския DJ Хакан Акус, който харесва блендата й чрез клипчета в YouTube и й пише в Instagram с предложение за общ проект.

Runnin’ вече в Топ 5 на най-излъчваните песни в бг ефира и ще бъде издадена на територии като Русия, Полша, Израел, Румъния, Гърция и Турция.