„Голямо изживяване беше в къщата, но мисля, че се справих. И дори съм доволна, че напуснах”. Това сподели Ева Найденова от „Тоника” след напускането на „ВИП Брадър”. 65-годишната певица бе поредният съквартирант, който излезе от шоуто. Единственото, което я вълнуваше малко след това е дали всички в семейството й са добре.

Най-притеснена тя бе за майка си. „Тревожа се, защото е тежка грижа, но всички ние се справяме с проблема”, казва още изпълнителката. Певицата бе на номинации заедно с Кулагин и Божана, но събра най-малък вот и си тръгна, пише "България днес". Тя не пропусна да защити Ваня, като й предаде щита, с който разполагаше в играта. „Нашите отношения никога не са били лоши, за да се затоплят вътре, макар да имаше напрежение, което изгладихме помежду си”, казва още Ева.

Венета Райкова вбеси Ева от "Тоника"

Според нея най-голямата грешка на всеки, който е влязъл в „играта на випове” е да се вземе на сериозно. „Както казваше Тодор Живков: „Приземяване! Приземяване!”. Аз съм една голяма късметлийка, че така ми се стече животът, че бях и все още съм част от всичко това—приятелите, сцената...”, казва певицата.