Над 200 гости е имало на сватбата на Ева Тепавичарова в събота, пише „Всеки ден".

Голямата и пищна венчавка била отколешна мечта на червенокосата актриса. Тя най-сетне успяла да изпълни желанието си, и то благодарение на спестяванията си от „Столичани в повече", където играе от няколко години насам. Ева се обвърза с тенора Георги Петров, който притесни властта преди дни с публичен протест заради ниското заплащане на творците в изкуствата.

Актрисата и певецът от православния хор „Йоан Кукузел" са заедно от пет години. Запознали се в бар. Любовта пламнала от пръв поглед, разказа самата Ева пред Би Ти Ви. Венчавката била в столична църква, а почерпката по-късно в бар. Там били поканени всичките приятели, колеги, близки на семейството. Чак родителите им се притеснили как ще посрещнат толкова гости.

Според източници, присъствали на забавата, купонът е бил повече от голям - с ядене и пиене на корем, а гостите, които се стекли от всички краища на България, били настанени на разноските на младоженците в един от столичните хотели. „Ева е пръснала бая пара за всичко това, хич не се е скъпила. Отбрани храни, алкохол, че и нощувките на хората извън София - това са хиляди левове", разкриха запознати.

Роклята, с която Ева се преминала, била направена от една от най-добрите майсторки на иглата в София - Снежана Папазова. Тя е главната шивачка на Народния театър, където Ева е на щат. Шафер е бил 8-годишният й син Борил. Той е от първата й връзка. От сегашния си мъж има също син - Самуил. Той се роди през 2014 година. Именно след като момчето се появило на бял свят, Жоро предложил брак на Ева.

Малко след сватбата си Ева и Георги гостуваха в предаването "120 минути" по bTV. Младоженците споделиха, че не са си представяли така сватбата си, но отказаха да разкрият подробности около тържеството. Двамата споделиха, че са се запознали в бар. Тенорът призна, че се влюбил от пръв поглед в актрисата и намерил начин да се запознае с нея. "Тя много не ми обърна внимание", каза Георги. "Направи ми комплимент за обувките", спомни си Ева.

Припомняме:

Младоженецът Георги Петров нашумя, след скандал около статуса му във фейсбук, в който се възмущава от обидно пренебрежение към труда на певците. След като възропта срещу отделените по 35 евро командировъчни за участниците в концерта в Париж, той беше отстранен от хора.