Пикантен слух за бившата репортерка в "Господари на ефира" и доскорошна панелистка в "На кафе" Ева Веселинова обикаля светските среди в последните няколко седмици. Според горещата клюка сексапилната блондинка, която остана без работа, пометена от летните рокади в предаването на Гала, чака дете, дочу ПИК. Точно предстоящото майчинство било причината Ева да не приема покани за работа от други телевизии, каквито след края на кариерата й в будоарното шоу на Нова тв, определено не липсвали.

Заради положението си, харизматичната сливналийка любезно отклонила вече няколко оферти. Веселинова се примирила с факта, че ще отсъства за по-дълго от екран. Но била уверена, че времето извън телевизията няма да се отрази на популярността й.

По-задълбочен анализ на профила на Ева в социалната мрежа Инстаграм също навежда на мисълта, че е в очакване на дете. Блондинката е сред влиятелните популярни личности и има близо 64 хиляди последователи. До неотдавна тя поддържаше интереса на феновете си с много сторита и снимки, които са й голяма краста. Красавицата не крие, че е вманиачена по позирането, като например от ваканцията си в Италия преди време се върна с близо 10 хиляди кадъра в телефона си.

От известно време обаче Ева е доста пестелива на публикации. А на последните й снимки се забелязва, че Веселинова е сменила стила си на обличане. Бившата панелистка на Гала винаги е подчертавала фината си талия със секси рокли - и в ефир, и извън него, но вече в гардероба й присъстват разкроени рокли с висока талия.

През септември тръгна слух, че Ева има връзка със семеен мъж, но тя отрече и за пръв път открехна завесата на личния си живот. "Не е женен, не е и продуцент, не е богат благодетел. От 2 години сме заедно и не го крия. Който ни познава, той знае за нас", бори слуховете Ева.