Ева Веселинова се натиска за място в Би Ти Ви половин година след като остана без работа. Блондинката бе уволнена от шоуто на Нова тв „На кафе” в края на миналия телевизионен сезон и до момента няма официално ново назначение. Преди дни обаче намекна, че скоро може да застане пред камерите и то във все още най-гледаната телевизия в страната.

Амбициозната бивша „господарка на ефира” отправи недвусмислен знак към своите фенове, че наближава времето, в което те отново ще я гледат на екран. Тя публикува в социалните мрежи снимка, за която позира пред НДК, където все още се помещават редакциите и администрацията на Би Ти Ви. И написа в коментар към кадъра: „Когато откриеш пътя, животът винаги сменя посоката. А на теб нищо друго не ти остава, освен да даваш най-доброто от себе си!”. Това със сигурност не са случайно хвърлени в пространството думи, убедени на бивши колеги на Ева, които познават нейния стил на поведение. Според тях Веселинова най-вероятно намеква, че очаква съвсем скоро посоката на живота й да поеме именно към Би Ти Ви.

Още когато стана ясно, че вече няма да работи в „На кафе”, тя подчерта, че има планове за собствено предаване. От думите й тогава стана ясно, че подготвя нова концепция, която няма нищо общо с шоуто на Гала. Заговори се, че май става дума за социален проект – любимата тема на Би Ти Ви. Известно е, че тази телевизия има афинитет към всякакви социални и благотворителни каузи, с които редовно обвързва своите продукции. Ето защо Ева Веселинова има най-големи шансове да попадне там именно с такъв проект. От друга страна това е нейната любима тема, така че с Би Ти Ви имат общи интереси.


Не е изключено бившият шеф на Ева – Маги Халваджиян, също да е ударил рамо на амбициозната блондинка, препоръчвайки я на когото трябва. Преди време той направи същото и с Мария Игнатова. Арменецът обяви, че лично е предложил на продуцентите на „Папараци” Андрей Арнаудов и Иван Христов да им „даде назаем” водещата си, за да я „ползват” на мястото на Венета Райкова, докато самият той намери проект, в който да й предложи работа.